Асенсио: За никакви пари не бих преминал в ПСЖ

Атакуващият полузащитник на Реал Мадрид Марко Асенсио определи като нулева възможността да премине в редиците на Пари Сен Жермен. Френският клуб през лятото закупи Неймар за 222 млн. евро, като предложи неустоими финансови условия на бразилската звезда и го направи най-високоплатения футболист в Европа.

"Колко пари са нужни, за да ме вземат в ПСЖ от Реал? Благодаря, но не желая. Намирам се там, където искам и това е най-доброто място за мен. Винаги ще бъда благодарен на Реал за това, че ми се довери", каза Асенсио, цитиран от Sky Sports.

Различни медии писаха в последните дни, че парижани са насочили вниманието си и към Асенсио след последните му изяви с екипа на "белия балет". Съгласно информациите, богатият френски клуб е готов да похарчи 150 млн. евро за 21-годишния испански национал, ако не успее да привлече 18-годишния Килиан Мбапе от Монако. Договорът на Марко Асенсио с Реал е до юни 2022 г. Миналият сезон той игра в 38 мача на Реал, в които вкара 10 гола и асистира за четири. /БГНЕС